Advies op maat? Wij helpen u vrijblijvend via e-mail

Op goede vrijdag 29 maart zijn wij gesloten.Op onze website kunt u alles vinden. Mocht u toch vragen hebben vul dan ons contactformulier in. Antwoord binnen 1 werkdag.

Wat is een 7-polige of 13-polige kabelset?

Een 7 polige aansluiting is voordeliger maar minder geschikt wanneer u een aanhanger of caravan in het buitenland wilt gebruiken. Een 13 polige stekker zorgt ervoor dat de mistachterlichten van uw aanhanger of caravan op de auto geschakeld worden dit is bij een 7 polige niet vanzelfsprekend.

In een aantal landen waaronder Duitsland is het verplicht dat de mistachterlichten van uw aanhanger of caravan op de auto geschakeld worden. Ook geeft de 13 polige kabelset de constante stroom door, vaak zit deze aansluiting bij de prijs in en soms is dit een meerprijs. Als u de trekhaak en kabelset selecteert krijgt u ook deze informatie.

Lees ook..

Vind de juiste trekhaak voor uw auto!

• De trekhaak binnen één dag gemonteerd
  • All-in prijs, dus geen verrassingen achteraf
  • tot 5 jaar garantie op onze trekhaken
  • Betaal veilig achteraf

Veelgestelde vragen